Social Icons

WELCOME

14 May 2013

SOLID PERFUMES




Truly Perfumes, solid perfume terbaru dipasaran.

Truly diperbuat dari bahan - bahan semulajadi.
Mengandungi minyak badam yang kaya dengan Vitamin B & E sebagai ejen pelembap disamping mengekalkan bau haruman yang lebih lama. Truly juga mengandungi lilin lebah dan minyak pati (essential-untuk bauan).

Kelebihan Truly

Paling penting sekali TANPA ALKOHOL..!! Jadi selamat untuk dibawa solat.
Jimat kerana hanya dengan sedikit sahaja untuk bau wangi yang berpanjangan.
Murah, dgn harga mampu milik..tidak perlu berbelanja besar untuk wangi..
Mudah, size nya yang comel mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja.
 


 
 
Terdapat 9 jenis wangian. 7 wangian untuk wanita, 2 wangian untuk lelaki. Kesemuanya di inspirasikan dari jenama jenama terkenal.

 Wangian pilihan untuk wanita:-

   WP1 - Fame (Lady Gaga)

   WP2 - Jadore (Dior)

   WP3 - Light Blue (Dolce&Gabbana)

   WP4 - Miss Dior Cherie (Dior)

   WP5 - 5th A venue (Elizabeth Arden)
  
   WP6 - L'eau d'Issey (Issey Miyake)

   WP7 - Still (Jennifer Lopez)


Wangian pilihan untuk lelaki :-
 
   MP1 -Just Different (Hugo Boss)
 
   MP2 - Eternity (Calvin Klein)
 

Cara penggunaan :

Gunakan hujung jari untuk oles pd perfume secara perlahan sehingga kelihatan sedikit berminyak @ texture nya sedikit lembut.

Sapukan pada bahagian nadi sehingga serap di kulit.
 
 
* Kandungan 5gm/0.18oz
* Buatan Malaysia

 
Berapa harganya?
Cuma rm30 sahaja..

Jom cuba satu, pilih wangian pilihan anda dan sms kami segera!!  012-613 6169 @  012-281 4859







11 May 2013

INFO

Assalamualaikum semua..

Dah cuba Truly perfume? Masih ada yang tidak jelas cara nak apply solid perfum ni?

Ada permintaan dari pembeli supaya di jelaskan lagi cara nak guna perfume ni..

ok...senang sangat, cuma perlu gosok kan perfume dengan hujung jari, tak perlu korek perfume tu banyak-banyak tau, just gosok di permukaan sahaja sehingga tektur nya sedikit berminyak. Bila dah berminyak, minyak itu lah yang perlu di calitkan ke bahagian nadi untuk kesan wangian yang maksimum..boleh sekiranya nak calitkan dibahagian badan yang lain. Tak de masalah ok..


Sebagai selingan...boleh tengok video ni, modelnya cuma pengguna perfume amatur..so boleh abaikan ketidak'profesional'an dia ye :-)


video


8 May 2013

INFO


Salam semua..just for our info....

Sumber dari Wikipedia.

"Solid perfumes or cream perfumes are perfumes in solid rather than the more common liquid form. Historically, ointment like unguents have been used as a type of solid perfume since Egyptian times. Normally the sudstance that gives the cream its base comes from a type of wax that is initially melted. Once melted, a scent or several scents may be added and then further developed untill the cream base reaches the desired consistency. Solid perfumes have seen a resurgence in recent years.

Solid perfume is used either by rubbing a finger againts it and then onto skin or dippin a cotton swab inti it and then onto the skin. The latest solid perfumes are designed as handbag essentials and a more compact way of making perfume more portable." 

TRULY PERFUME



Truly perfume satu lagi pilihan yang menarik selain dari perfume dalam bentuk cecair seperti yang banyak terdapat di pasaran. Tekstur nya yang solid juga sedikit berbeza dari perfume dalam bentuk krim.

Solid perfume lebih jimat dari segi penggunaannya kerana kita hanya memerlukan sedikit sahaja untuk dicalitkan ke bahagian nadi untuk kesan yang maksimum.

Perfume dalam bentuk cecair slalunya membuatkan kita cenderung untuk sembur satu badan. Lagi dan lagi...Kalau setakat 50ml tu kejap je habis, betul tak? sebab tu bagi sesetengah orang perfume yang mahal tu just guna untuk special event je..sayang nak guna selalu or banyak-banyak, nanti cepat habis..mahal tu!!

Ha..kalau macam tu cuba la Truly perfume ni, bolah pakai untuk daily use. Kalau kakak-kakak or adik-adik yang dah ada perfume original 'Fame ( Lady Gaga), boleh cuba Truly perfume yang di inspirasikan dari "Fame (lady gaga)" juga untuk daily use.
Untuk senarai wangian dan kod boleh refer di entry pertama.
 
Lagi pung senang untuk kita yang muslim..pagi pakai masa nak pergi keje, nanti tengah hari boleh terus je solat Zuhur sebab perfume ni tanpa alkohol.

JADI APA TUNGGU LAGI, JOM PILIH SATU DAN SMS KAMI SEGERA...!!
    012-613 169 @ 012-281 4859


 
 

6 May 2013

TESTIMONI

 Salam semua...ini adalah beberapa testimoni daripada kawan-kawan yang dah beli,dah menggunakan Truly perfume dan berpuashati. Alhamdulillah, kami dapat feedback yang sangat positif. Terima kasih kerana percaya kepada kualiti Truly perfume.